Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Banana Bright Face Primer 30 ml
Banana Bright Face Primer 30 ml
Kampanje 20%

Banana Bright Face Primer 30 ml

Ole Henriksen

Inspirert av makeup artistenes må-ha produkt "bananpulver" inneholder denne primeren lysnende pigmenter som gir en glød til hele ansiktet.
356 kr
445 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Banana Bright Face Primer
p90570405
v90570406
Ole Henriksen
NOK
356

Omtaler

Karin | 06-12-2019
Denne primeren inneholder lysnende partikler som gir en fantastisk glød og skaper det perfekte underlaget for sminke. Kan også brukes alene da du får nydelig hud ved hjelp av denne alene.
Sara | 11-11-2019
Min faste primer! Passer veldig bra til min tørre hud. Dyr, men drøy i bruk. Det som er litt irriterende er at når den føles tom ut og det ikke går an å pumpe ut mer, er det egentlig masse produkt igjen... Klipte den i to og det var nok produkt igjen for sikkert to ukers tid!
Hanna | 21-05-2019
Gikk ikke helt etter forventingene. Lite glød og kjennes nesten litt tørr ut, men den holdt sminken godt som er et godt pluss.

Mer Informasjon

Inspirert av makeup artistenes må-ha produkt "bananpulver" inneholder denne primeren lysnende pigmenter som gir en glød til hele ansiktet. Den kan både brukes under makeup, i din foundation, som highlighter eller bare alene – uansett hvordan du bruker den, får du en sunn og holdbar Ole Glow® Men det er ikke alt. Banana Bright Face Primer jevner ut fine linjene og rynkene samtidig som den gir et perfekt underlag for make-up . Inneholder C-vitamin, Ole's "gull standard" for å bekjempe synlige tegn på aldring, og vitamin E, en antioksidant som nærer og beskytter huden.
Kan brukes under din foundation for en bedre og mer langvarig makeup, over foundation for en highlighter-effekt eller alene.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331