Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Extra Dimension Skinfinish Oh, Darling!
Extra Dimension Skinfinish Oh, Darling!

Extra Dimension Skinfinish Oh, Darling!

MAC

Extra Dimension Skinfinish gir huden den perfekte gløden.
290 kr
Oh, Darling!
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Extra Dimension Skinfinish
p89570099
v89570100
MAC
NOK
290

Omtaler

Ida | 21-10-2019
Som flere sier, er dette den beste highlighteren jeg har prøvd! Jeg har veldig lys hud og fikk beskjed om at denne kom til å være alt for mørk til meg, men nå har jeg brukt den i 3 år og synes den passer supert uansett når på året, til både hverdags og fest. Den gir veldig fin naturlig glød i mindre mengder, og ser helt vanvittig flott og metallisk ut i større mengder til mer dramatiske lukter. Denne og Soft & Gentle (også fra MAC) er evige favoritter for meg!
Christina | 25-09-2018
Jeg var litt redd for at denne skulle være for mørk på min lyse hudtone, men det er den ikke! Den er så nydelig, eneste jeg angrer på er at jeg ikke skaffet med den tidligere!
Elizabeth | 13-03-2018
Beste higlighteren jeg noen gang har prøvd!!

Mer Informasjon

Extra Dimension Skinfinish gir huden den perfekte gløden. Den flytende pudderaktige highligheren med prismerefleksjoner er utviklet for å forme og fremheve ansiktet, slik at du sitter igjen med en strålende og godt definert finish. Den kremete puddersammensetningen sitter i opptil ti timer.
Påføres på ansiktet med børste.
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331