Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light

IT Cosmetics

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+.
292 kr365 kr
Light
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maren | 11-02-2019
Heeelt fantastisk CC cream. Ga et fantastisk resultat og var strålende fornøyd. Helt til jeg innså at det ikke var dårlig hudpleie som var årsaken til hyppige kviseutbrudd og plutselig ekstremt uren hud. På grunn av SPF 50, så vil ikke huden min godta denne cc kremen og jeg ser ingen andre løsninger enn å slutte å bruke den. Ekstremt kjipt at det må være så høy solfaktor i dette produktet, fordi uten hadde det vært perfekt. Uten solfaktor hadde produktet fått 5 stjerner, fordi det er virkelig helt fantastisk. Men med solfaktor får det ikke mer enn 2 stjerner dessverre.
Marianne | 31-01-2019
Helt klart verdens beste cc cream! Nå må bare kicks få inn bye bye foundation for den er et hakk bedre 😉
Stine | 23-01-2019
Veldig fin på huden. Fin dekkevne til hverdagen etter min smak. Eneste negative er at fargen er helt ute å kjøre. Har lys hud og light var for mørk. Vil anbefale å gå en farge lysere enn du normalt sett hadde kjøpt.

Mer Informasjon

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+. Dette bestselgende* skjønnhetsmirakelet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og gir massevis av fukt til huden, samtidig som den demper synligheten av ujevnheter og gir en feilfri dekning som verken sprekker opp eller sklir ut i løpet av dagen.
*Kilde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
Påfør 1-2 pumper med Your Skin But Better CC+ SPF 50+ på ren hud med din favoritt IT Cosmetics-børste. Kan brukes som fuktighetskrem, anti-aging-serum, concealer, foundation og solkrem, basert på behovet ditt for dekning. For best resultat, påfør et jevnt lag på ansikt, hals og krageben for en perfekt hudtone! Påfør CC Cream med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, for en enkel og rask applikasjon med et perfekt resultat.
CC cream, full coverage, SPF 50+, anti-aging, foundation
Volum:32 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331