Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair Light
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair Light

IT Cosmetics

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+.
365 kr
Fair Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+
p90510745
v90510753
IT Cosmetics
NOK
365

Omtaler

Marion | 23-01-2020
Denne CC kremer er for moden hud, 40+. med høy solfaktor. Den legger seg litt i porer og rynker, men ikke så mye at ikke dette kan gnis vekk. Den føles både tykk og dekkende, og dekker røde flekker på ansiktet godt. Den lukter som appelsin og føles myk på huden. Den er litt fet, men med min tørre hud passer den perfekt. Har fått to kviser, men kan ikke si om det er pga av kremen eller om de har kommet av andre årsaker. Viktig å rense huden godt etter bruk.
reb | 19-01-2020
blender fint inn i huden og føles ikke fet på selv om konsistensen er fet. Minus er at den er veldig mørk i fargen. Jeg måtte kjøpe den lyseste og den er enda ikke lys nok.
Karin | 01-01-2020
Denne CC kremen legger seg som et lag utenpå huden og vil ikke blende inn. Den smitter av på absolutt alt. Veldig tykk i konsistensen og heldekkende. Resultatet ser ikke naturlig ut. Jeg liker at noe av huden skinner igjennom, det gir et mye mer frehst og våkent utseende. Denne CC kremen likner en maske du har utenpå huden. Ikke pent i det hele tatt. Jeg har medium lys hudtone med nøytral undertone og kjøpte den i Light. Fargen var ingen god match for meg. Den er altfor gul i nyansen med et grønnaktig skjær. Gyselig! Kommer ikke til å kjøpe igjen.

Mer Informasjon

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+. Dette bestselgende* skjønnhetsmirakelet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og gir massevis av fukt til huden, samtidig som den demper synligheten av ujevnheter og gir en feilfri dekning som verken sprekker opp eller sklir ut i løpet av dagen.
*Kilde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
Påfør 1-2 pumper med Your Skin But Better CC+ SPF 50+ på ren hud med din favoritt IT Cosmetics-børste. Kan brukes som fuktighetskrem, anti-aging-serum, concealer, foundation og solkrem, basert på behovet ditt for dekning. For best resultat, påfør et jevnt lag på ansikt, hals og krageben for en perfekt hudtone! Påfør CC Cream med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, for en enkel og rask applikasjon med et perfekt resultat.
CC cream, full coverage, SPF 50+, anti-aging, foundation
Volum:32 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331