Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Step-By-Step Contour Kit Medium
ONLY AT KICKS

Step-By-Step Contour Kit Medium

Smashbox

Dette kultprodukt er beauty kjenneres favoritt. Du kan få beundringsverdige kinnben og en perfekt nese, ved å forme ditt ansikt med bare noen få enkle trinn.
395 kr
Medium

Omtaler

Marlene | 06-04-2018
Valgte medium siden jeg har medium beige hudfarge, passet perfekt og den har alt i et. Var ganske overrasket da jeg fikk den, siden den var mindre enn det jeg trodde. Uansett, den er en must have!
Gunn | 09-03-2018
Bronzer, contour og highlight samlet i et praktisk palett! Enkelt å bruke og super kvalitet.
AK | 07-03-2018
Denne palletten er et must for meg. Denne går lett på og holder seg gjennom hele dagen på en god base. Gir en fin og subtil contour uten å bli for subtil. Anbefaler den lyse versjonen dersom du veldig blek som meg.

Mer Informasjon

Dette kultprodukt er beauty kjenneres favoritt. Du kan få beundringsverdige kinnben og en perfekt nese, ved å forme ditt ansikt med bare noen få enkle trinn. Den har alt du trenger for å lage de perfekte konturer daglig!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331