Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pro Longwear Paint Pot Vintage Selection
Pro Longwear Paint Pot Vintage Selection
Pro Longwear Paint Pot Vintage Selection
Pro Longwear Paint Pot Vintage Selection

Pro Longwear Paint Pot Vintage Selection

MAC

En høypigmentert øyenskygge med en kremet konsistens som gir en intensiv, vibrerende finish når den har tørket. Holder lenge og er vannfast. Gir en enhetlig dekning som ser naturlig ut.
195 kr
Vintage Selection
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pro Longwear Paint Pot
p707240
v44403228
MAC
NOK
195

Omtaler

Ingrid | 11-01-2020
Bruker denne på nesen for å unngå å bli shiny og oljete, det er det eneste som fungerer. Også skikkelig god som primer på øyelokkene, og dekker godt over misfarget hud på øyelokkene.
TR | 15-07-2019
Jeg bruker paintly som base under øyenskygge, den er helt super! Har både denne og urban decay sin, men er denne jeg velger å bruke hver dag. Og den er i tillegg suuuperdrøy. Hatt min i evigheter og den tørker heller ikke ut. Anbefales!
Janne | 26-05-2019
Jeg har denne i Bare Study, og føler ikke den fungerer slik jeg ønsket. Den er litt gjennomsiktig, og den creaser ser i løpet av dagen. Dette gjelder både om jeg har den over foundation, under, eller uten noen foundation. Om jeg har øyenskygge over eller vanlig pudder, sitter den en stund, men den creaser seg til slutt uansett. Litt skuffet, må jeg si. Har hørt mange store makeup-guruer som elsker disse.

Mer Informasjon

En høypigmentert øyenskygge med en kremet konsistens som gir en intensiv, vibrerende finish når den har tørket. Holder lenge og er vannfast. Gir en enhetlig dekning som ser naturlig ut. Enkel å påføre. Krembasert og kan blandes med andre skygger og eyelinere fra M·A·C.
Hudtype:Tørr
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331