Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre
Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre
Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre
Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre
Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre

Pro Longwear Paint Pot Soft Ochre

MAC

En høypigmentert øyenskygge med en kremet konsistens som gir en intensiv, vibrerende finish når den har tørket. Holder lenge og er vannfast. Gir en enhetlig dekning som ser naturlig ut.
195 kr
Soft Ochre
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Janne | 26-05-2019
Jeg har denne i Bare Study, og føler ikke den fungerer slik jeg ønsket. Den er litt gjennomsiktig, og den creaser ser i løpet av dagen. Dette gjelder både om jeg har den over foundation, under, eller uten noen foundation. Om jeg har øyenskygge over eller vanlig pudder, sitter den en stund, men den creaser seg til slutt uansett. Litt skuffet, må jeg si. Har hørt mange store makeup-guruer som elsker disse.
Emilie | 26-04-2019
Perfekt under øyenskyggen!
Caroline | 19-03-2019
MAKEUP TIPS! For deg som sliter med foundation som ikke sitter på og rundt nesen. Kanskje du bruker briller og ødelegger sminken på nesa? Prime ansiktet som vanlig og så ta ett tynt lag med paint pot (jeg har brukt painterly) og virkelig gni det inn! Jeg har veldig store porer på nesa og hvis jeg gjør dette så blir alt borte. Når den er tørket og festet til huden så fortsett som vanlig med foundation etc.. dette trikset gjør at sminken sitter HELE dagen, jeg blir ikke oljete (som jeg pleier) i det hele tatt.

Mer Informasjon

En høypigmentert øyenskygge med en kremet konsistens som gir en intensiv, vibrerende finish når den har tørket. Holder lenge og er vannfast. Gir en enhetlig dekning som ser naturlig ut. Enkel å påføre. Krembasert og kan blandes med andre skygger og eyelinere fra M·A·C.
Hudtype:Tørr
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331