Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: Doble poeng på alt du handler, 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn.

Eye shadow Refill Brule
Eye shadow Refill Brule
Eye shadow Refill Brule
Eye shadow Refill Brule

Eye shadow Refill Brule

MAC

Refill til Pro Palette. Pudder med mye pigment. Lett å påføre og fordeles jevnt.
110 kr
Brule
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eye shadow Refill Brule
p783163
v38768602
MAC
NOK
110

Omtaler

Karianne | 13-05-2019
Er superfornøyd med øyenskyggene fra Mac og elsker konseptet med pro palette! Disse blender godt og creaser ikke i løpet av dagen, noe jeg ofte opplever med øyenskygger. Absolutt en god investering.
Lone | 02-03-2017
Liker skyggene veldig godt! Stort pluss at man kan lage eget palett med de fargene man selv vil! Svært pigmenterte farger som blender lett og er enkle å påføre. Stort utvalg i farger så det er noe som passer for enhver smak!
Caroline Åsgård | 16-10-2016
MAC har et ENORMT utvalg, så dette er et bra sted å begynne når du skal bygge opp samlingen din. Syns ikke de har verdens beste pigmentering da. Men ellers er de som det står i beskrivelsen; lett å påføre og fordeles jevnt.

Mer Informasjon

Refill til Pro Palette.
Pudder med mye pigment. Lett å påføre og fordeles jevnt.
Påføres på øyepartiet (øyelokk og globallinje) med 239 Brush med en trykkende bevegelse for å bygge farge og gi et kraftigere uttrykk. Brukes over Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base for enda mer intensitet. Påfør på øyepartiet med en 217 Brush med en sirkulær bevegelse for å blende.
Hudtype:Tørr
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331