Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

In Extreme Dimension 3D Black Lash Black
In Extreme Dimension 3D Black Lash Black

In Extreme Dimension 3D Black Lash Black

MAC

M∙A∙C:s lättviktigt vispade formel i en intensivt svart färg som sveper in fransarna from rot till topp och ger volym, längd och böj samtidigt som de vårdas.
220 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
In Extreme Dimension 3D Black Lash
p923543a
v44595429
MAC
NOK
220

Omtaler

Anita | 31-10-2019
Etter jeg begynte å reagere på min andre maskara testet jeg alt som var i jakten på en ny. Denne er virkelig både bedre og varer lenger enn noen andre jeg har prøvd. Ny favoritt jeg kommer til å bruke i mange år fremover, brukt den over et år allerede, vippene se bedre ut enn med løsvipper og ingen reaksjoner så fin for sensitive øyne.
Lou | 16-05-2019
Funket ikke for meg. Vanskelig å påføre jevnt og separerte ikke særlig bra. Kanskje feil teknikk?
Linda | 25-02-2016
Den gir lengde og volum , sitter på i hele dag og klumper absolutt ikke.

Mer Informasjon

M∙A∙C:s lättviktigt vispade formel i en intensivt svart färg som sveper in fransarna from rot till topp och ger volym, längd och böj samtidigt som de vårdas. Resultatet: extrem dimension som inte flyter ut eller klumpar sig. Exklusiv, stor borste designad för att applicera optimal mängd mascara. Oftalmologiskt testad.
Skyv børsten mot vippene nær roten og beveg børsten sakte fra rot til spiss. Fortsett å bygge inntil ønsket resultat er oppnådd.
Volum:13 ml
Hudtype:Tørr
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331