Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

4 Lash

4 Lash

MAC

Naturlig lengde. Veldefinerte. M·A·Cs øyenvipper er fremstilt for hånd i henhold til nøyaktige spesifikasjoner.
125 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
4 Lash
p824408f
v35521079
MAC
NOK
125

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Naturlig lengde. Veldefinerte. M·A·Cs øyenvipper er fremstilt for hånd i henhold til nøyaktige spesifikasjoner. Hvert sett med løsvipper er perfekt formet og laget for å gi en intensiv effekt, uansett om du vil ha en naturlig eller dramatisk look. Fås i flere forskjellige former og tykkelser. Du kan også forsiktig forme og tilpasse dem etter eget ønske.
Tilpass vippene så de passer øyeform og -lengde. Påfør litt vippelim til stripsen og vent 30 sekunder, så limet blir klebrig. Plasser stripsen mot der de naturlige vippene dine vokser og press forsiktig. Hvis vippene tas skikkelig vare på og blir renset kan de både forandres og brukes igjen.
Hudtype:Tørr
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331