Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Versicolour Varnish Lipgloss 11 Crushing It!
Versicolour Varnish Lipgloss 11 Crushing It!

Versicolour Varnish Lipgloss 11 Crushing It!

MAC

"Versicolour Varnish Cream Lip Stain Få oppmerksomhet med en leppefarge som er mer glansfull, gir bedre dekning og mer effektfull.
230 kr
11 Crushing It!
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Versicolour Varnish Lipgloss
p90234449
v90234460
MAC
NOK
230

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

"Versicolour Varnish Cream Lip Stain
Få oppmerksomhet med en leppefarge som er mer glansfull, gir bedre dekning og mer effektfull. Den lette, vannaktige formelen legger seg behagelig som en krem på leppene, og gir en holdbar, mettet dekning og en fuktig finish. Sitter i 12 timer - fra dag til langt ut på natten. "
Versicolour Varnish Cream Lip Stain •Påføres direkte på leppene med applikator. •Som med mange andre leppefarger kan leppene føles litt tørre etter hvert. Hvis ønskelig kan du bruke en lett leppebalsam eller vår Prep + Prime Lip først. •Produktet anbefales ikke brukt på svært tørre eller sensitive lepper. •Brukes med Lip Pencil eller Pro Longwear Lip Pencil for optimal definisjon av leppene.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331