Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

MAC Retro Matte Lipstick Ruby Woo

Vurderinger
Velg farge
Ruby Woo
Pris
190 kr
Tilgjengelighet i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Retro Matte Lipstick
p388324retromatte
v21907563
MAC
NOK
190
Matte Lipstick Ruby Woo er en klassisk, matt rød leppestift og er en MAC Cosmetic bestselger og et leppestiftikon. Leppestiten gir store mengder intensitet og struktur til leppene i en matt finish, som gjør at den holder lengre uten å sprekke eller tørke ut, til tross for den matte finishen.
Ruby Woos røde flotte farge passer til alle hudfarger og undertoner, og det er kanskje også en av grunnene til at Ruby Woo er og blir en absolutt favoritt hos blant annet profesjonelle makeupartister, kjendiser og influencere. Leppestiftens pigmentrike tekstur og det at den er svært holdbar gjør den uunnværlig både til hverdag og fest.
MAC Cosmetics' matte leppestifter finnes i mer enn 50 forskjellige farger, og til hver av disse nyansene er det utviklet en matchende leppeblyant, slik at du kan definere og legge en mer nøyaktig leppesminke.
Produktspesifikasjoner: - Intens og ikonisk rød leppestift - Er svært holdbar, fargen holder lenge på leppene - Gnis ikke utover - Fetter ikke
Bruk: - Påfør Matte Lipstick Ruby Woo på begge leppene, over det hele - Bruk din Ruby Woo leppestift direkte fra stift til leppe, eller bruk en 316 børste fra MAC Cosmetics for et nøyaktig og knivskarpt resultat - Få en skarp leppekant ved å bruke Ruby Woo Lipliner og Ruby Woo Lipglass før du påfører din matte leppestift - Bruk Prep + Prime Lip primer fra MAC Cosmetics, før du bruker Ruby Woo for å få leppestiften til å holde lengre, for å gi ekstra fukt til leppene og for å få en mer intens farge
- Påfør din matte leppestift på begge leppene, over det hele - Bruk din matte leppestift direkte fra stift til leppe, eller bruk en 316 børste fra MAC Cosmetics for et nøyaktig og knivskarpt resultat - Få en skarp leppekant ved å bruke en Lipliner og Lipglass fra MAC Cosmetics før du påfører din matte leppestift - Bruk Prep + Prime Lip primer fra MAC Cosmetics under leppestiften for å få den til å holde lengre, for å gi ekstra fukt til leppene samt for å få en mer intens farge
Bruttovekt:
20 g
Hudtype:
Normal
Farge:
Rød
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Matte
EAN:
0773602040605
Beauty Test: Finn fin perfekte MAC lipstick!

Beauty Test: Finn fin perfekte MAC lipstick!

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

3.0
Basert på 6 omtaler
Lukk
2
0
1
2
1
A
Amy
24-03-2021
Like (0)
L
Lareb Bakhsh
02-03-2021
Like (0)
S
Siv
06-12-2020
Like (0)
S
Sigrid
06-10-2020
Like (0)
M
Malin Beathe Elvina Olsen
04-04-2020
Like (0)
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331