Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

MAC Retro Matte Lipstick Ruby Woo

Vurderinger
Velg farge
Ruby Woo
Pris
190 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Retro Matte Lipstick
p388324retromatte
v21907563
MAC
NOK
190
Matte Lipstick Ruby Woo er en klassisk, matt rød leppestift og er en MAC Cosmetic bestselger og et leppestiftikon. Leppestiten gir store mengder intensitet og struktur til leppene i en matt finish, som gjør at den holder lengre uten å sprekke eller tørke ut, til tross for den matte finishen.
Ruby Woos røde flotte farge passer til alle hudfarger og undertoner, og det er kanskje også en av grunnene til at Ruby Woo er og blir en absolutt favoritt hos blant annet profesjonelle makeupartister, kjendiser og influencere. Leppestiftens pigmentrike tekstur og det at den er svært holdbar gjør den uunnværlig både til hverdag og fest.
MAC Cosmetics' matte leppestifter finnes i mer enn 50 forskjellige farger, og til hver av disse nyansene er det utviklet en matchende leppeblyant, slik at du kan definere og legge en mer nøyaktig leppesminke.
Produktspesifikasjoner: - Intens og ikonisk rød leppestift - Er svært holdbar, fargen holder lenge på leppene - Gnis ikke utover - Fetter ikke
Bruk: - Påfør Matte Lipstick Ruby Woo på begge leppene, over det hele - Bruk din Ruby Woo leppestift direkte fra stift til leppe, eller bruk en 316 børste fra MAC Cosmetics for et nøyaktig og knivskarpt resultat - Få en skarp leppekant ved å bruke Ruby Woo Lipliner og Ruby Woo Lipglass før du påfører din matte leppestift - Bruk Prep + Prime Lip primer fra MAC Cosmetics, før du bruker Ruby Woo for å få leppestiften til å holde lengre, for å gi ekstra fukt til leppene og for å få en mer intens farge
- Påfør din matte leppestift på begge leppene, over det hele - Bruk din matte leppestift direkte fra stift til leppe, eller bruk en 316 børste fra MAC Cosmetics for et nøyaktig og knivskarpt resultat - Få en skarp leppekant ved å bruke en Lipliner og Lipglass fra MAC Cosmetics før du påfører din matte leppestift - Bruk Prep + Prime Lip primer fra MAC Cosmetics under leppestiften for å få den til å holde lengre, for å gi ekstra fukt til leppene samt for å få en mer intens farge
Vekt:
20 g
Hudtype:
Normal
Farge:
Rød
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Matte
EAN:
0773602040605
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn fin perfekte MAC lipstick!

Beauty Test: Finn fin perfekte MAC lipstick!

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.3
Basert på 3 omtaler
Les mer
S
Sigrid
06-10-2020
Like (0)
M
Malin Beathe Elvina Olsen
04-04-2020
Like (0)
T
Theodora
09-05-2019
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331