Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

MAC Retro Matte Lipstick Dangerous

Vurderinger
Velg farge
Dangerous
Pris
190 kr
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Retro Matte Lipstick
p388324retromatte
v88496136
MAC
NOK
190
Matte Lipstick Ruby Woo er en klassisk, matt rød leppestift og er en MAC Cosmetic bestselger og et leppestiftikon. Leppestiten gir store mengder intensitet og struktur til leppene i en matt finish, som gjør at den holder lengre uten å sprekke eller tørke ut, til tross for den matte finishen.
Ruby Woos røde flotte farge passer til alle hudfarger og undertoner, og det er kanskje også en av grunnene til at Ruby Woo er og blir en absolutt favoritt hos blant annet profesjonelle makeupartister, kjendiser og influencere. Leppestiftens pigmentrike tekstur og det at den er svært holdbar gjør den uunnværlig både til hverdag og fest.
MAC Cosmetics' matte leppestifter finnes i mer enn 50 forskjellige farger, og til hver av disse nyansene er det utviklet en matchende leppeblyant, slik at du kan definere og legge en mer nøyaktig leppesminke.
Produktspesifikasjoner: - Intens og ikonisk rød leppestift - Er svært holdbar, fargen holder lenge på leppene - Gnis ikke utover - Fetter ikke
Bruk: - Påfør Matte Lipstick Ruby Woo på begge leppene, over det hele - Bruk din Ruby Woo leppestift direkte fra stift til leppe, eller bruk en 316 børste fra MAC Cosmetics for et nøyaktig og knivskarpt resultat - Få en skarp leppekant ved å bruke Ruby Woo Lipliner og Ruby Woo Lipglass før du påfører din matte leppestift - Bruk Prep + Prime Lip primer fra MAC Cosmetics, før du bruker Ruby Woo for å få leppestiften til å holde lengre, for å gi ekstra fukt til leppene og for å få en mer intens farge
- Påfør din matte leppestift på begge leppene, over det hele - Bruk din matte leppestift direkte fra stift til leppe, eller bruk en 316 børste fra MAC Cosmetics for et nøyaktig og knivskarpt resultat - Få en skarp leppekant ved å bruke en Lipliner og Lipglass fra MAC Cosmetics før du påfører din matte leppestift - Bruk Prep + Prime Lip primer fra MAC Cosmetics under leppestiften for å få den til å holde lengre, for å gi ekstra fukt til leppene samt for å få en mer intens farge
Vekt:
23 g
Hudtype:
Normal
Farge:
Rød
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Matte
EAN:
0773602388493
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn fin perfekte MAC lipstick!

Beauty Test: Finn fin perfekte MAC lipstick!

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 2 omtaler
Les mer
M
Malin Beathe Elvina Olsen
04-04-2020
Like (0)
T
Theodora
09-05-2019
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331