Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Lip Pencil Subculture
Lip Pencil Subculture

Lip Pencil Subculture

MAC

En penn for å forme, tegne konturer eller fylle ut leppene. Lip Pencil har en myk, kremet konsistens som er perfekt for å markere leppene eller fylle dem ut.
160 kr
Subculture
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Pencil
p388233
v27580414
MAC
NOK
160

Omtaler

Mathea | 13-06-2019
Veldig svak farge og forsvinner fra leppene veldig raskt - ville dessverre ikke kjøpt igjen.
Nora | 24-01-2019
Kjempe fin, pigmentert og long-lasting! Har fargen dervish og den passer til de fleste leppestifter. anbefales
A.M.H | 07-03-2018
De beste liplinerene jeg noensinne har prøvd, sitter så fint på og er utrolig pigmenterte. Gir kjempe fin farge. Har veldig mange av de. Spice og Soar er definitivt favorittene mine, ser bra ut på alle.

Mer Informasjon

En penn for å forme, tegne konturer eller fylle ut leppene. Lip Pencil har en myk, kremet konsistens som er perfekt for å markere leppene eller fylle dem ut. Holder lenge og fås i flere forskjellige farger som hver for seg fungerer med flere forskjellige leppestiftnyanser. Fargen i Lip Pencil beskyttes av vitamin E, som fungerer som en antioksidant, og pennen inneholder mykgjørende stoffer som fukter leppene. Lip Pencil kan brukes alene, med Lipstick eller med Lipglass.
Hudtype:Tørr
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331