Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Studio Fix Perfecting Powder Medium Plus
Studio Fix Perfecting Powder Medium Plus

Studio Fix Perfecting Powder Medium Plus

MAC

Vårt herlige backstage-testede repertoar med produkter du bare må ha, har fått to nye tilskudd.
255 kr
Medium Plus
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Studio Fix Perfecting Powder
p89232935
v89232941
MAC
NOK
255

Omtaler

Henriette | 18-03-2018
Hvordan får man produktet ut ? Altså, jeg har hatt sånne runde pudderbokser før, hvor man kakker litt ned i lokket og bruker det for å ikke få på for mye. Men lokket til denne har en forhøyning, som gjør at det ikke er mulig og i tillegg er det et stoff som hindrer at alt kommer ut, som også hindrer kosten til å fange opp pudderet. Enten har jeg feil børste, eller så forstår jeg bare ikke hvordan man får det opp.

Mer Informasjon

Vårt herlige backstage-testede repertoar med produkter du bare må ha, har fått to nye tilskudd. Vi er stolte av å presentere M∙A∙C Studio Fix Perfecting Powder: et raffinert løst pudder i proff kvalitet, som forsegler looken og gir en matt finish. Den andre nykommeren er M∙A∙C Studio Fix Perfecting Stick. Denne tykke matte concealer-penselen med skrueffekt dekker over mørke ringer, urenheter og andre ujevnheter, ved hjelp av den presise, runde tuppen.
For en lett finish, påfør over hele ansiktet med en børste, som f.eks. 190SH eller 167SH. For en fløyelsmyk finish, bruk Luxury Powder Puff over hele ansiktet.
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331