Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Blot Powder/Pressed Medium Dark
Blot Powder/Pressed Medium Dark

Blot Powder/Pressed Medium Dark

MAC

Et unikt presset pudder som først og fremst kontrollerer glans uten å legge til farge eller lage konturer. Fikserer foundation og gir en glatt finish.
255 kr
Medium Dark
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blot Powder/Pressed
p388841
v25888355
MAC
NOK
255

Omtaler

Torill | 24-09-2018
Fantastisk pudder om du har litt oljete hud, har det alltid med i vesken!
Isabel | 21-02-2018
Jeg har blandings hud og denne er perfekt! Smelter bra inn i huden og holder hele dagen. Matter ned i t - sonen og dekker godt rødheten i kinnene. Veldig fornøyd!
Benedicte | 21-02-2018
Veldig god for oljete hud, spesielt for å matte ned etter påføring av foundation. Eneste minus er at dekkevnen ikke er helt på topp for min hud - må alltid ha et produkt under for å føle meg fin.

Mer Informasjon

Et unikt presset pudder som først og fremst kontrollerer glans uten å legge til farge eller lage konturer. Fikserer foundation og gir en glatt finish. Brukes av makeupartister og til å friske opp makeupen i løpet av dagen. Blot Powder inneholder skimmer og kiseloksid som absorberer overskuddsolje og reduserer glansen i huden. Kan påføres med den medfølgende puffen eller pudderbørste, for eksempel 129 Powder/Blush Brush. Perfekt for å friske opp Studio Fix Powder Plus Foundation i løpet av dagen.
Påføres ansiktet med en pudderkvast eller børste.
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331