Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Blot Powder/Pressed Light
Blot Powder/Pressed Light

Blot Powder/Pressed Light

MAC

Et unikt presset pudder som først og fremst kontrollerer glans uten å legge til farge eller lage konturer. Fikserer foundation og gir en glatt finish.
255 kr
Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blot Powder/Pressed
p388841
v21933171
MAC
NOK
255

Omtaler

Torill | 24-09-2018
Fantastisk pudder om du har litt oljete hud, har det alltid med i vesken!
Isabel | 21-02-2018
Jeg har blandings hud og denne er perfekt! Smelter bra inn i huden og holder hele dagen. Matter ned i t - sonen og dekker godt rødheten i kinnene. Veldig fornøyd!
Benedicte | 21-02-2018
Veldig god for oljete hud, spesielt for å matte ned etter påføring av foundation. Eneste minus er at dekkevnen ikke er helt på topp for min hud - må alltid ha et produkt under for å føle meg fin.

Mer Informasjon

Et unikt presset pudder som først og fremst kontrollerer glans uten å legge til farge eller lage konturer. Fikserer foundation og gir en glatt finish. Brukes av makeupartister og til å friske opp makeupen i løpet av dagen. Blot Powder inneholder skimmer og kiseloksid som absorberer overskuddsolje og reduserer glansen i huden. Kan påføres med den medfølgende puffen eller pudderbørste, for eksempel 129 Powder/Blush Brush. Perfekt for å friske opp Studio Fix Powder Plus Foundation i løpet av dagen.
Påføres ansiktet med en pudderkvast eller børste.
Hudtype:Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331