Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: Doble poeng på alt du handler, 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn.

Prep + Prime Skin

Prep + Prime Skin

MAC

En ultralett lotion med silikon som gir spesialeffekter. Roer ned huden, fjerner overflødig glans og demper rødhet. For bedre påføring av foundation eller pudder.
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Prep + Prime Skin
p588998
v29916061
MAC
NOK
245

Omtaler

Mari | 02-01-2019
Super primer, sminken holder hele dagen med denne. jeg prøvde en fra smashbox,men den ble bare stående, da den ikke fungerte. Jeg kommer til å holde meg til denne da jeg vet den fungerer. glitteret de andre snakker om her synes ikke når du legger foundationen oppå:)
Line | 03-12-2018
Seriøst den verste primeren jeg har prøvd! Etterlater små glitterkorn på ansiktet, "tørker" ikke inn så den får huden min til å føles sinnsykt klissete gjennom hele dagen selv om jeg har pudder over. Skal aldri kjøpe den igjen
Frøya | 10-03-2018
Kjempebra primer! Gir ok fuktighet og smoother huden ut veldig bra. I tillegg er den veldig pen utseendemessig og har en godt fungerende pumpe. Litt lett å pumpe ut for mye da pumpen er litt hard, men det blir man vant til etter hvert som man bruker den. Sminken holder seg godt! Et bra kjøp!

Mer Informasjon

En ultralett lotion med silikon som gir spesialeffekter. Roer ned huden, fjerner overflødig glans og demper rødhet. For bedre påføring av foundation eller pudder.
Glatt jevnt over ansiktet eller til de ønskede områdene etter fuktighetskrem (rett før grunnlaget) med fingertuppene svamp eller børste.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331