Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Prep + Prime Fix+ Goldlite
Prep + Prime Fix+ Goldlite
Prep + Prime Fix+ Goldlite

Prep + Prime Fix+ Goldlite

MAC

Fanfavoritten Fix+ er nå beriket med perlemorpartikler for den ultimate gløden.
190 kr
Goldlite
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susann | 13-08-2019
Huden min ser ut som en discoball etter bruk! Tenkte den ble perfekt for en fin glød etter mye pudder, men det ser heller ut som om jeg har drysset glitter over hele meg. Ikke pent! Kanskje til festival, men ikke til vanlig bruk.
SK | 05-04-2019
Ujevn spray. Bestilte den i gold og den la seg litt flekkete på huden fordi spraymekanismen er litt kronglete. Ellers synes jeg de kan kutte ut parfymen i produktet og gå over til glassflasker.
Pamela | 03-04-2019
Tanken er god, og den funker fint, men det at jeg aldri kan ha klær på meg når denne blir brukt er veldig irriterende. Jeg foretrekker å kle på meg før jeg sminker meg så den blir veldig lite brukt, om jeg ikke vil ha glitterpartikler over hele genseren min. Kan se for meg at den er fin til å bruke på armene når man har tubetopp/ermeløs kjole, men ville heller brukt Strobelight til det.

Mer Informasjon

Fanfavoritten Fix+ er nå beriket med perlemorpartikler for den ultimate gløden. Sammensetningen gir fortsatt alle de fuktighetsgivende, utglattende og forfriskende fordelen til den originale versjonen og forbedrer holdbarheten til makeup med opptil 12 timer, sammen med nyheten perlemor, som tilfører huden ekstra lys. Huden fremstår både sunn og strålende.
•Rist godt før hver bruk for å fordele perlemorpartiklene.
•Hold flasken 2-3 cm fra ansiktet og spray direkte på huden mens du holder munn og øyne lukket.
•Spray før du legger makeup for å skape et duggfriskt lerret.
•Spray over makeup for en ekstra naturlig makeup.
•Tilfør makeupen fuktighet gjennom dagen for å gjøre makeupen friskere.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331