Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Studio Waterweight Foundation NC15
Studio Waterweight Foundation NC15

Studio Waterweight Foundation NC15

MAC

En innovativ foundation som leverer farge i en tyntflytende, elastisk sammensetning midt mellom gel og serum.
310 kr
NC15
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Studio Waterweight Foundation
p88457526
v88457527
MAC
NOK
310

Omtaler

Grethe | 26-10-2018
Noe av det verste jeg har vært borti når det kommer til foundation. Jeg har vært stor fan av MAC og hadde store forventninger til denne - da jeg fikk prøvd denne varen, var jeg så skuffet. Foundation holder seg ikke på plass, og glir i ansiktet - samtidig vil ansiktet føle seg utrolig fettete og oljete.
Pernille | 30-03-2018
Værste foundationen jeg har prøvd, og jeg har prøvd mange. Denne virker tynn og lett i begynnelsen, men når man ser nærme på huden er den virkelig kakete. Testet den flere ganger for å se om noe endret seg. Prøvde med beauty blender, vanlig kost, med og uten primer, skrubbet huden, o.l. Men den så rett og slett helt forferdelig ut på meg. Den forsterket tekstur (som jeg har lite av) og fikk meg til å se 10 år eldre ut. Kjøp heller tinted mouisturiser fra Laura Mercier om du vil ha en naturlig look!
Ida | 23-02-2017
Bruker denne til hverdag, og den gir den veldig fin "sunn" look. Det er dewy finish og lett dekkevne.

Mer Informasjon

En innovativ foundation som leverer farge i en tyntflytende, elastisk sammensetning midt mellom gel og serum. Med en nesten vektløs følelse er denne sammensetningen fantastisk komfortabel og holder i timer. Med fargefast farge og lett til middels dekning som kan bygges opp, duser den ned ujevnheter som porer og fine linjer, samtidig som den kontrollerer fet hud. Moisture-Fusion Complex tilfører umiddelbart fuktighet som holder hele dagen, for en mettet, silkemyk hud. Den unike dråpetelleren gir deg en dråpe med perfeksjon.
Påføres ansiktet med en svamp eller foundationbørste, jevn ut med fingre, svamp eller børste. Bruk den nye 196 Slanted Flat Top Foundation Brush for en naturlig, feilfri finish.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331