Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Studio Fix Powder Plus Foundation NC25
Studio Fix Powder Plus Foundation NC25

Studio Fix Powder Plus Foundation NC25

MAC

Påføring av foundation og pudder i ett trinn. Gir huden en glatt, feilfri, matt og dekkende finish. Holdbar: Varer i opptil åtte timer. Et alt-i-ett-produkt.
290 kr
NC25
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Studio Fix Powder Plus Foundation
p388795
v27050269
MAC
NOK
290

Omtaler

Helene | 20-05-2019
Beste pudderet! Har brukt dette i nesten 10 år og har alltid gått tilbake til dette om jeg har prøvd noe nytt en periode. Det er det eneste produktet som faktisk lysner opp under øynene/senteret av ansiktet, og spesielt for meg med ganske mørke ringer under øynene er det helt nødvendig. Man ser mye mer våken ut, og det gjør at concealeren forblir der den skal. Har aldri opplevd at den har blitt kakete, men for meg holder det med et lite børstestrøk under øynene, over nesen og i pannen.
Beulah | 07-04-2019
Den gir en god dekkeevne til å være et pudder, men man må passe på å ikke påføre for mye ettersom dette kan gi en "cakey" uttrykk. Så klart er dette veldig lett å fikse med en settingspray. Den holder seg hele dagen, men på de ekstra lange kan den begynne å la oljen trekke gjennom. Men og med at kompaktet er såpass lett er det mulig å ta den med deg hvor hen du drar og da er det ikke noe problem med touch-ups!
Sandra | 15-12-2018
Super foundation. Jeg er veldig fornøyd. Kan bruke alene rett på dagkrem eller som finish. Sitter fint på huden.

Mer Informasjon

Påføring av foundation og pudder i ett trinn. Gir huden en glatt, feilfri, matt og dekkende finish. Holdbar: Varer i opptil åtte timer. Et alt-i-ett-produkt. Makeupartistenes valg og M·A·C-fansens favoritt.
Legges på huden med svamp eller ønsket børste. Jevn ut med fingre, svamp eller børste.
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331