Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Studio Fix Powder Plus Foundation C2
Studio Fix Powder Plus Foundation C2

Studio Fix Powder Plus Foundation C2

MAC

Påføring av foundation og pudder i ett trinn. Gir huden en glatt, feilfri, matt og dekkende finish. Holdbar: Varer i opptil åtte timer. Et alt-i-ett-produkt.
285 kr
C2
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Beulah | 07-04-2019
Den gir en god dekkeevne til å være et pudder, men man må passe på å ikke påføre for mye ettersom dette kan gi en "cakey" uttrykk. Så klart er dette veldig lett å fikse med en settingspray. Den holder seg hele dagen, men på de ekstra lange kan den begynne å la oljen trekke gjennom. Men og med at kompaktet er såpass lett er det mulig å ta den med deg hvor hen du drar og da er det ikke noe problem med touch-ups!
Sandra | 15-12-2018
Super foundation. Jeg er veldig fornøyd. Kan bruke alene rett på dagkrem eller som finish. Sitter fint på huden.
Gina | 12-03-2018
Har brukt dette pudderet i 4 år og kunne ikke tenkt bytte til noe annet! Bruker pudderet alene med concealer siden det har så god dekkevne.

Mer Informasjon

Påføring av foundation og pudder i ett trinn. Gir huden en glatt, feilfri, matt og dekkende finish. Holdbar: Varer i opptil åtte timer. Et alt-i-ett-produkt. Makeupartistenes valg og M·A·C-fansens favoritt.
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331