Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Studio Fix Fluid Foundation NC20

Studio Fix Fluid Foundation NC20

MAC

En moderne foundation som kombinerer en naturlig matt finish og middels dekning. Behagelig og holdbar: varer i opptil åtte timer. Enkel påføring, raskt og lett å bygge opp fløyelsglatt dekning.
285 kr
NC20
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Gitte | 02-07-2019
En av de beste foundationen'e syns jeg. Dekker bra men samtidig ser litt naturlig ut.
Jelena | 13-05-2019
Jeg har kombinert hud, med fet t-sone og tørre kinn, og denne kombinert med Kicks primer sitter på og rikker seg ikke i løpet av en hel dag, og litt til. Helt rå dekkevne, og veldig drøy i bruk! Absolutt en av mine favoritter når jeg skal ut - trenger ingen touch-ups og den sitter helt perfekt gjennom hele dagen/kvelden!
Rana | 05-04-2019
en av de beste foundations jeg brukte. fargen matcher min hud farge akkurat samme farge, og det kun den serie som jeg finner min farge hos. den sitter fint hele dagen, og passer min hud type, normal hud. den har god pris. lett å påføre og har tid til påføre det fint før det sitter godt på ansiktet.

Mer Informasjon

En moderne foundation som kombinerer en naturlig matt finish og middels dekning. Behagelig og holdbar: varer i opptil åtte timer. Enkel påføring, raskt og lett å bygge opp fløyelsglatt dekning. Inneholder spesialbehandlede, mikroniserte pigmenter og mykt pudder for en superglatt og feilfri finish. Absorberer og fordeler oljen. Inneholder spesielle, hudpleiende ingredienser. Oljefri.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331