Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Studio Fix Fluid Foundation NC15
Studio Fix Fluid Foundation NC15

Studio Fix Fluid Foundation NC15

MAC

En moderne foundation som kombinerer en naturlig matt finish og middels dekning. Behagelig og holdbar: varer i opptil åtte timer. Enkel påføring, raskt og lett å bygge opp fløyelsglatt dekning.
285 kr
NC15
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marina | 14-08-2019
Har ikke brukt den mye enda men virker bra, har en litt sterk lukt.
Gitte | 02-07-2019
En av de beste foundationen'e syns jeg. Dekker bra men samtidig ser litt naturlig ut.
Jelena | 13-05-2019
Jeg har kombinert hud, med fet t-sone og tørre kinn, og denne kombinert med Kicks primer sitter på og rikker seg ikke i løpet av en hel dag, og litt til. Helt rå dekkevne, og veldig drøy i bruk! Absolutt en av mine favoritter når jeg skal ut - trenger ingen touch-ups og den sitter helt perfekt gjennom hele dagen/kvelden!

Mer Informasjon

En moderne foundation som kombinerer en naturlig matt finish og middels dekning. Behagelig og holdbar: varer i opptil åtte timer. Enkel påføring, raskt og lett å bygge opp fløyelsglatt dekning. Inneholder spesialbehandlede, mikroniserte pigmenter og mykt pudder for en superglatt og feilfri finish. Absorberer og fordeler oljen. Inneholder spesielle, hudpleiende ingredienser. Oljefri.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331