Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Studio Finish SPF 35 Concealer NW20
Studio Finish SPF 35 Concealer NW20

Studio Finish SPF 35 Concealer NW20

MAC

En lett og kremet concealer som gir diskré dekke. Gir myk og holdbar dekning av alle typer utslett. Vannfast, duftfri og forårsaker ikke akne.
190 kr
NW20
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Studio Finish SPF 35 Concealer
p388686
v21926183
MAC
NOK
190

Omtaler

Ingvild | 03-10-2019
En av mine favoritter, sammen med NARS sin concealer. Dekker bra, striper ikke, enkel å blede ut. Også holder den i evigheter, du får mye for pengene her!
Sofie | 06-04-2019
Veldig fornøyd! Har sensitiv hud med mild rosacea som av og til kan blusse opp og denne concealeren dekker fint uten å bli skjoldete, selv på dårlige dager. Eneste minus er at den er ganske fast i formen så det tar ganske lang tid å legge på pent. Synes det blir best resultat når jeg påfører med svamp.
Marlene | 06-04-2018
Bruker den kun for å rette opp og jevne ut linjene under øyebrynene etter påføring av Anastasia brow pomade, digget den men etter da jeg kjøpte Nars har jeg ikke brukt den lenger. Kjente at den er ikke så flytende og kan være litt vanskelig å påføre. Men jeg bruker den fremdeles til å dekke urenheter og det har fungert så bra og holder ut dagen.

Mer Informasjon

En lett og kremet concealer som gir diskré dekke. Gir myk og holdbar dekning av alle typer utslett. Vannfast, duftfri og forårsaker ikke akne. Denne fuktighetsgivende og lette concealeren er så konsentrert at en liten mengde er nok for å dekke misfarging og flekker på huden. Den skjuler effektivt mørke ringer, utslett, fødselsmerker og tatoveringer. Beriket med antioksidanter (fra vitamin A og E). Inneholder også kiseloksid som absorberer olje på huden. Concealeren har solfaktor 35 og fås i flere forskjellige farger. Den kan påføres med en mellomfast til fast fiberbørste (prøv 242 Brush), en latekssvamp eller fingertuppene.
Påfør på huden direkte med fingrene eller en concealerbørste. Jevn ut med fingre eller børste.
Hudtype:Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331