Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Cream Colour Base Hush
Cream Colour Base Hush

Cream Colour Base Hush

MAC

Cream Colour Base er et allsidig produkt med flere bruksområder som kan påføres rett på bar hud eller i lag over foundation, fuktighetskrem eller pudder.
205 kr
Hush
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cream Colour Base
p388840
v21933031
MAC
NOK
205

Omtaler

Caroline | 28-02-2017
Har denne i fargen Hush. Veldig fin og naturlig highlighter. Har en rosa/fersken undertone.
wisa | 07-05-2016
Har denne i fargen shell og den er kjempefin. Denne kan jeg bruke alene når jeg ikke har på meg så mye annen sminke eller sammen med full sminkepakke. Det er en nydelig highlighter som kan brukes som eneste highligter eller som en base med en pudderhighlighter over. Synes den er ganske naturlig, men har litt for tydelig shimmer til at jeg vil si den ser helt naturlig ut. Siden den er i cream form sitter den enda lengre en pudder highlightere, så den sitter hele dagen! Synes det er best å påføre denne med fingertuppene. Disse finnes også i flere nydelige farger som pearl og hush. Håper Kicks tar inn flere farger!
Helle Gråberg | 26-02-2016
Dette er den fineste highlighteren jeg har! Elsker hvordan den gir en nydelig glød, da jeg føler mange highlightere er altfor glitrende. Kommer definitivt til å kjøpe denne igjen. Også fantastisk å kombinere med pudder-highlighter for en enda mer dramatisk look.

Mer Informasjon

Cream Colour Base er et allsidig produkt med flere bruksområder som kan påføres rett på bar hud eller i lag over foundation, fuktighetskrem eller pudder. Påfør med en børste, svamp eller fingertuppene. Kan gi alle effekter, fra lett dekning til en mer dramatisk finish, avhengig av påføringsmetode. Duftfri. (Følgende nyanser anbefales ikke for bruk rundt leppene: Fawntastic og Black. Følgende nyanser anbefales ikke for bruk rundt øynene: Fabulush og Improper Copper.)
For bruk på øynene (ikke anbefalt på våtlinjen), kinn og kropp. Bruk en helt ren børste, applikator med svamptupp eller Q-tip. Påfør beskjedne mengder av produktet, og legg på flere lag etter hvert hvis ønskelig. Blend med ønsket applikator og/eller fingertupper. Følgende farger anbefales ikke i leppeområdet: Dusk, Mid-Tone Sepia og Vintage Rose.Følgende farger anbefales ikke til bruk på og rundt øynene: Bamboo, Improper Copper, Madly Magenta, Pink Shock, Premeditated, Rich Coral, Vintage Rose og Virgin Isle.
Hudtype:Tørr
Farge:Orange
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331