Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Bronzing Powder Matte Bronze
Bronzing Powder Matte Bronze

Bronzing Powder Matte Bronze

MAC

Et lett frostet, tonet pudder som gir huden en skimrende, naturlig farge. Perfekt for å forbedre hudtonen eller fremheve brunfarge.
255 kr
Matte Bronze
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bronzing Powder
p388743
v24183808
MAC
NOK
255

Omtaler

Thea | 24-01-2019
Farge: Matte Bronze. Min favoritt! Elsker denne fordi den ikke er så pigmentert som gjør at det da blir lett og blende og bygge opp fargen og intensiteten. Fargen er perfekt! Ikke for rød eller grå.
Linn | 04-03-2018
Kjøpte denne i fargen «Refined Gold» som har litt shimmer, men ikke for mye, akkurat nok så det ser fint ut på sommeren og gir ekstra glød. Holdbarheten er god, og den er veldig drøy, men man må jobbe med denne for å få riktig farge. Noen liker kanskje det, men jeg synes ikke det smelter inn i huden så resultatet blir ofte alt for mørkt. Kanskje jeg som bruker det feil, men foretrekker da heller en Bronzer som Cliniques sunkissed som koster ca. det samme men gir en mye mer naturlig finish.
Sarah Angelica | 19-08-2017
Jeg ble ikke fornøyd med den. jeg kjøpte den i fargen bronze. når jeg skulle påføre det så kom det ingenting på børsten. så endte opp at jeg kjøpte bahama mama bronzer og den var så mye mer pigmentert og kosta bare 155 kr..

Mer Informasjon

Et lett frostet, tonet pudder som gir huden en skimrende, naturlig farge. Perfekt for å forbedre hudtonen eller fremheve brunfarge. Pleiende formel som gir myk og jevn påføring på alle hudtyper.
Påføres på ansiktet med børste.
Hudtype:Tørr
Farge:Brun
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331