Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bulk Wipes
Gave på kjøpet! Les mer

Bulk Wipes

MAC

Fjerner makeup, smuss og fett i en fei! Store, luksuriøse og fyldige spesialrenseprodukter fra M·A·C som inneholder beskyttende E-vitamin. Fukter og pleier intensivt.
265 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bulk Wipes
p672333
v33645714
MAC
NOK
265

Omtaler

Hege S | 12-02-2015
Mild og skånsom mot min sensitive hud. Fjerner sminken effektivt., og etterlater huden myk og frisk. Beste sminkewipes jeg har brukt!

Mer Informasjon

Fjerner makeup, smuss og fett i en fei! Store, luksuriøse og fyldige spesialrenseprodukter fra M·A·C som inneholder beskyttende E-vitamin. Fukter og pleier intensivt. Ekstremt oppfriskende. Helt vanedannende. Flott emballasje som kan lukkes flere ganger – lett å ta med seg! 100 stk.
Trekk en serviett ut av pakken og stryk over ansikt og hals for å fjerne makeup. Ikke nødvendig å skylle. Lukk pakken for å holde serviettene friske.
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331