Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Cleanse Off Oil

Cleanse Off Oil

MAC

En oljebasert makeuprens som er mild mot huden. Inneholder botaniske ingredienser som olivenolje, nattlysolje og jojobaolje, og ikke et spor av mineralolje.
225 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cleanse Off Oil
p672323
v33645250
MAC
NOK
225

Omtaler

Benedicte | 05-04-2019
Fantastisk produkt! Fjerner sminken enkelt å greit ved å massere oljen inn i huden.
Kristin Ånesen | 28-02-2017
For er herlig produkt! Denne har gjort kveldsrutinen min så mye kjappere! Før brukte jeg masse sminkefjerner og sikkert 6-7 bomullspads for å få av meg all sminken. Nå bruker jeg to pump av denne, gnir den i ansiktet i et minutt eller to, vasker det av, og bruker én bomullspad med litt sminkefjerner til å fjerne restene. Og vipps så er huden silkemyk og ren! Til tross for at det er et olje-produkt føles den ikke fet eller ekkel, faktisk ganske forfriskende!
Lina | 16-10-2015
Den Gjør jobben og tar vekk sminke. Eneste minus er at den er tyntflytende, er jo en olje men foretrekker mer en gel konsistent men det er bare smak og behag.

Mer Informasjon

En oljebasert makeuprens som er mild mot huden. Inneholder botaniske ingredienser som olivenolje, nattlysolje og jojobaolje, og ikke et spor av mineralolje. Masser inn i huden for å løse opp all makeup, inkludert vannfast mascara. Forvandles til en lotionliknende væske sammen med vann. Enkel å skylle av, bomull er ikke nødvendig – alle rester forsvinner! Beskytter med vitamin E. Mykgjør og pleier huden. Passer til alle hudtyper.
Volum:150 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331