Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Cleanse Off Oil
Kampanje 20%

Cleanse Off Oil

MAC

En oljebasert makeuprens som er mild mot huden. Inneholder botaniske ingredienser som olivenolje, nattlysolje og jojobaolje, og ikke et spor av mineralolje.
180 kr
225 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cleanse Off Oil
p672323
v33645250
MAC
NOK
180

Omtaler

Mona | 05-01-2020
Beste sminkefjerneren jeg noen gang har brukt, og har brukt en del flasker av denne nå. Den gjør kveldsstellet så utrolig enkelt, og den lukter veldig mildt og lite. Jeg har sensitiv hud, og reagerer aldri på denne. Vil heller si den roer huden min. Noen ganger gidder jeg ikke dobbeltrense med annen rens etterpå, men føler ikke det gjør noe, for denne tar all sminken og kremrester. Jeg har grunnet nysgjerrighet prøvd andre renseoljer noen ganger, men har da opplevd å bli skuffet, for de renser ikke like godt som denne.
Benedicte | 05-04-2019
Fantastisk produkt! Fjerner sminken enkelt å greit ved å massere oljen inn i huden.
Kristin Ånesen | 28-02-2017
For er herlig produkt! Denne har gjort kveldsrutinen min så mye kjappere! Før brukte jeg masse sminkefjerner og sikkert 6-7 bomullspads for å få av meg all sminken. Nå bruker jeg to pump av denne, gnir den i ansiktet i et minutt eller to, vasker det av, og bruker én bomullspad med litt sminkefjerner til å fjerne restene. Og vipps så er huden silkemyk og ren! Til tross for at det er et olje-produkt føles den ikke fet eller ekkel, faktisk ganske forfriskende!

Mer Informasjon

En oljebasert makeuprens som er mild mot huden. Inneholder botaniske ingredienser som olivenolje, nattlysolje og jojobaolje, og ikke et spor av mineralolje. Masser inn i huden for å løse opp all makeup, inkludert vannfast mascara. Forvandles til en lotionliknende væske sammen med vann. Enkel å skylle av, bomull er ikke nødvendig – alle rester forsvinner! Beskytter med vitamin E. Mykgjør og pleier huden. Passer til alle hudtyper.
Legges på tørt ansikt og masseres forsiktig inn med fingertuppene. Skyll nøye.
Volum:150 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331