Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Telescopic Mascara Black
Telescopic Mascara Black

Telescopic Mascara Black

Loreal

Telescopic False Lash – en forlengende mascara med elastiske mikrofibre. Den teleskopiske børsten fanger alle vipper – også de små og tynne vippene.
159 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Telescopic Mascara
p643012f
v32334229
Loreal
NOK
159

Omtaler

Theodora | 03-09-2019
Fantastisk mascara som slår de fleste "high-end"-mascaraer ned i støvlene. Den gir lange, separerte vipper, og en ren look. Volumet kan bygges opp, evt kan man kombinere den med en volum-mascara for en mer dramatisk look. Denne er super til hverdags!!
Marie | 29-08-2017
Har brukt denne mascaraen i snart 10 år, og er veldig fornøyd! Holder hele dagen, klumper ikke, og drysser ikke. Den beste jeg har prøvd, og kommer ikke til å bytte :)
Tina | 17-02-2017
Om det er lengde jeg er ute etter, da kjøper jeg ingen annen maskara enn telescopic. Favoritt i 7 år.

Mer Informasjon

Telescopic False Lash – en forlengende mascara med elastiske mikrofibre. Den teleskopiske børsten fanger alle vipper – også de små og tynne vippene. Formelen skaper en bladstruktur, såkalte liquid crystals eller flytende krystaller. Denne avanserte wrap-around-formelen danner en film rundt vippen som gir struktur og volum. Den kremede og elastiske formelen fordeler mascaraen jevnt over vippene. Hver enkelt vippe kapsles inn og bygges opp til en fantastisk lengde. Formelen er også beriket med ekstra svarte pigmenter som øker intensiteten.
Presisjonsbørsten er fleksibel, har fire fingre og forsterker øyenvippene fra rot til tupp. De glatte flatene slipper fra seg riktig mengde mascara på hver vippe helt ut i øyenkrokene for et intensivt blikk på et blunk.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331