Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Telescopic False Lash Mascara Magnetic Black
Telescopic False Lash Mascara Magnetic Black

Telescopic False Lash Mascara Magnetic Black

Loreal

Telescopic False Lash – en forlengende mascara med elastiske mikrofibre. Den teleskopiske børsten fanger alle vipper – også de små og tynne vippene.
179 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Telescopic False Lash Mascara
p108406
v77392975
Loreal
NOK
179

Omtaler

Caroline Åsgård | 16-10-2016
Liker kosten, føler den separerer og gir god lengde.
Andrea G | 05-03-2016
Dette er lett en favoritt! Har prøvd mange mascaraer og ingen har vært bedre enn denne. Denne gir fin lengde og fylde til vippene mine, som er ganske korte og ikke er så mye å skryte av!
Jessica Anton | 24-02-2016
Den beste mascaraen jeg har brukt . Får veldig fine vipper .

Mer Informasjon

Telescopic False Lash – en forlengende mascara med elastiske mikrofibre. Den teleskopiske børsten fanger alle vipper – også de små og tynne vippene. Formelen skaper en bladstruktur, såkalte liquid crystals eller flytende krystaller. Denne avanserte wrap-around-formelen danner en film rundt vippen som gir struktur og volum. Den kremede og elastiske formelen fordeler mascaraen jevnt over vippene. Hver enkelt vippe kapsles inn og bygges opp til en fantastisk lengde. Formelen er også beriket med ekstra svarte pigmenter som øker intensiteten.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331