Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Siste sjanse - 50% ekstra på salgsprisen! Fri frakt med Bring & Helthjem

Lernberger Stafsing Fiber Mousse 200 ml

Vurderinger
Pris
199 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fiber Mousse
p904528
v43968452
Lernberger Stafsing
NOK
199
Mousse med fibre som skaper volum og tekstur uten å klebe. Gir fyldigere og tykkere hår med en naturlig glans. Inneholder varmebeskyttelse, fargebevarende stoffer og UV-beskyttelse. Påfør en valnøttstor mengde i fuktig hår fra bunn til tupp. Føn håret til ønsket frisyre. Anbefales for alle hårtyper, fremfor alt for deg som ønsker ekstra volum og vil at håret skal føles tykkere. Duft: grapefrukt, sitron, appelsin, bergamott, fersken, mandarin, sjasmin, liljekonvall, musk og rav.
Påfør en valnøttstor mengde i håndflaten og masser inn i fuktig hår fra bunn til tupp. Føn håret til ønsket frisyre eller la håret lufttørke. Rist flasken godt før bruk. Tips: Snu hodet opp ned under føning for ekstra volum og løft fra hårrøttene.
Volum:
200 ml
Vekt:
244 g
EAN:
7350049901176

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331