Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Lernberger Stafsing Fiber Mousse 200 ml

Vurderinger
Pris
199 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fiber Mousse
p904528
v43968452
Lernberger Stafsing
NOK
199
Mousse med fibre som skaper volum og tekstur uten å klebe. Gir fyldigere og tykkere hår med en naturlig glans. Inneholder varmebeskyttelse, fargebevarende stoffer og UV-beskyttelse. Påfør en valnøttstor mengde i fuktig hår fra bunn til tupp. Føn håret til ønsket frisyre. Anbefales for alle hårtyper, fremfor alt for deg som ønsker ekstra volum og vil at håret skal føles tykkere.
-100%Vegansk
-Laget i Sverige
Duft: grapefrukt, sitron, appelsin, bergamott, fersken, mandarin, sjasmin, liljekonvall, musk og rav.
Påfør en valnøttstor mengde i håndflaten og masser inn i fuktig hår fra bunn til tupp. Føn håret til ønsket frisyre eller la håret lufttørke. Rist flasken godt før bruk. Tips: Snu hodet opp ned under føning for ekstra volum og løft fra hårrøttene.
Volum:
200 ml
Vekt:
244 g
EAN:
7350049901176

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331