Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Labdanum 18 Liquid Balm 7,5 ml
Labdanum 18 Liquid Balm 7,5 ml

Labdanum 18 Liquid Balm 7,5 ml

Le Labo

Denne duften er en gåte. Den følger rett og slett ingen av lovene innenfor parfymeindustrien.
875 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Labdanum 18 Liquid Balm 7,5 ml
p90540094
v90540095
Le Labo
NOK
875

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Denne duften er en gåte. Den følger rett og slett ingen av lovene innenfor parfymeindustrien. Med en sterk konsentrasjon av orientalske noter, med animalske innslag av sivett og castoreum, er det en duft som er diskré på huden selv om den er satt sammen som en energibombe. Lytt til hvordan den hvisker til nesen din og til sansene til dem som får mulighet til å komme nær huden din. Har du først begynt å lytte, blir det vanskelig å slutte. Le Labo er stolt over å kunne introdusere sin «liquid balm». Denne nye reisevennlige rollerball-glassflasken med alkoholfri duft kan brukes som en duftmarkør, slik at du kan rulle din Le Labo favorittparfyme på din egen hud eller en annens. Formelen er selvsagt vegansk (basert på botanisk saflorolje), men ikke effekten. Nyt!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331