Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Palo santo 14 - Vintage Candle 195 g

Palo santo 14 - Vintage Candle 195 g

Le Labo

Palo Santo bringer med seg en energisk friskhet, men kan noen ganger være overveldende når den brukes rå.
590 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Palo santo 14 - Vintage Candle
p90540132
v90540133
Le Labo
NOK
590

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Palo Santo bringer med seg en energisk friskhet, men kan noen ganger være overveldende når den brukes rå. Vi temmet beistet og, samtidig som vi har beholdt sjelen til den originale ingrediensen, har vi tilført en varm og behagelig akkord ved å tilsette sedertre, mørk ladanumharpiks, røkelse og patsjuli. Palo santo anses å være et «hellig tre», som brukes til å fjerne negativitet og bringe lykke. Le Labos kultkolleksjon av duftlys kommer i en unik vintagebeholder i metall, som er eldet ved hjelp av en spesiell aldringsprosess. Emballasjen, en eske i kartong, er et flott designprodukt i seg selv. Våre duftlys består av 100 % sojavoks, og veken er i ren bomull. De er fylt for hånd i Mississippi, tilsatt konsentrerte oljer, veier 195 gram og har en brennetid på 50 timer. Les etiketten på duftlyset, og glem ikke å klippe av veken! Vår duftlyskolleksjon er GMO-fri, vegansk og fri for grusomheter.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331