Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Kampanje 20%

Laura Mercier Caviar Chrome Veil Lightweight Liquid Eye Color Glided Fresco

Vurderinger
Velg farge
Glided Fresco
Pris
256 kr
320 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
En skimmer-øyenskygge i flytende form. Den gir en glansfull overflate med mye glød og kan brukes til å skape både subtile og mer intense looks med metallic finish.
Fri frakt over 500 kr
Ekspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Caviar Chrome Veil Lightweight Liquid Eye Color
p90584807
v90584810
Laura Mercier
NOK
256
En skimmer-øyenskygge i flytende form. Den gir en glansfull overflate med mye glød og kan brukes til å skape både subtile og mer intense looks med metallic finish. Den er lett og diskré, men kan jobbes inn i flere lag for å gi en middels dekkende overflate.
Den vannbaserte, vektløse skyggen glir sømløst på huden og gir et skimrende resultat. Den har en silkemyk formel som ikke klisser eller legger seg i striper. Holder i opptil 8 timer.
Bruk Caviar Chrome Veil Lightweight Liquid Eye Colour alene for en mykt skimrende look, eller kombiner med Caviar Stick Eye Colour for en mer intensiv effekt.
Påføres direkte på ren hud, eller over Eye Basic. Jobbes forsiktig inn med en finger, Crème Eye Colour Brush eller Crème Eye Detail Brush for mindre områder. Brukes sammen med Caviar Stick Eye Colour for sterkere glød og fargeintensitet.
EAN:
0736150173355

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331