Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation 4W2 Chai

Vurderinger
Velg farge
4W2 Chai
Pris
550 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation
p89800401
v89800405
Laura Mercier
NOK
550
EN LETTVEKTER MED 15 TIMERS HOLDBARHET OG FULL DEKNING Ultra Long-wear Denne oljefrie formelen kjennes knapt på huden, men gir likevel middels til full dekning. Med Laura Merciers nye Skin Fusion Technology, som forsegler formelen på huden, har den en ekstrem holdbarhet (15 timer) og tåler høy luftfuktighet, vann og svette. Middels til full dekning Pigmentene glir lett på for en middels til full dekning som på en flott måte jevner ut hudtonen med en farge som holder seg jevn og fin hele dagen. Du velger selv hvor dekkende du vil at den skal være gjennom valg av påføringsteknikk: Fingrene, svamp eller pensel. Matt overflate Finishen er naturlig matt og blir aldri tørr, platt eller klumpete. Formelen visker ut ujevnheter og hjelper til med å kontrollere olje umiddelbart og hele dagen. Den vektløse konsistensen ser ut og føles ut som en annen hud. Perfekt for: Alle hudtyper, spesielt normal til fet. Formeldetaljer: Oljefri, luktfri. Ikke-komedogen. Dermatologisk testet. Resistent mot svette, fuktighet og vann. 26 g.
Legg en liten mengde på baksiden av hånden din og påfør på ansiktet med Lauras Egg-Shaped Sponge eller fingertuppene. For fullere dekning bruker du en pensel. For beste resultat påfører du først den Laura Mercier Foundation Primer som best passer til din hudtype. PROFFTIPS For det mest perfekte, naturlige resultatet sier Laura at det er viktig å unngå å legge for produkt i midten av ansiktet – fordi for mye produkt kan aksentuere linjer og porer. Med flytende produkter, krem eller pudderprodukter anbefaler hun at du begynner på den ytre delen av ansiktet og arbeider deg innover mot nesen. Fokuser på ett område om gangen og vær nøye med å arbeide inn produktet skikkelig. Unngå overflødig påføring rundt øynene og ansiktets konturer. Gjenta påføringen til ønsket dekning er oppnådd. Husk å bruke foundation for å jevne ut hudtonen din. Bruk concealer for å kamuflere ujevnheter. FOR Å FJERNE Flawless Fusion er en høytytende long wear foundation og kommer ikke til å løsne med vanlig såpe og vann. Bruk i stedet en krembasert rens, designet for å fjerne sminke.
Volum:
29 ml
Vekt:
136.3 g
Hudtype:
Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Matte
EAN:
0736150156921
Mer inspirasjon
Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.5
Basert på 8 omtaler
Les mer
Anine er medlem i KICKS Club

Like (0)
Anne er medlem i KICKS Club

Like (1)
Christina er medlem i KICKS Club

Like (1)
M er medlem i KICKS Club

Like (0)
Grete er medlem i KICKS Club

Like (1)

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331