Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Kampanje 20%

Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation 3C1 Dune

Vurderinger
Velg farge
3C1 Dune
Pris
440 kr
550 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation
p89800401
v89800412
Laura Mercier
NOK
440
EN LETTVEKTER MED 15 TIMERS HOLDBARHET OG FULL DEKNING Ultra Long-wear Denne oljefrie formelen kjennes knapt på huden, men gir likevel middels til full dekning. Med Laura Merciers nye Skin Fusion Technology, som forsegler formelen på huden, har den en ekstrem holdbarhet (15 timer) og tåler høy luftfuktighet, vann og svette. Middels til full dekning Pigmentene glir lett på for en middels til full dekning som på en flott måte jevner ut hudtonen med en farge som holder seg jevn og fin hele dagen. Du velger selv hvor dekkende du vil at den skal være gjennom valg av påføringsteknikk: Fingrene, svamp eller pensel. Matt overflate Finishen er naturlig matt og blir aldri tørr, platt eller klumpete. Formelen visker ut ujevnheter og hjelper til med å kontrollere olje umiddelbart og hele dagen. Den vektløse konsistensen ser ut og føles ut som en annen hud. Perfekt for: Alle hudtyper, spesielt normal til fet. Formeldetaljer: Oljefri, luktfri. Ikke-komedogen. Dermatologisk testet. Resistent mot svette, fuktighet og vann. 26 g.
Legg en liten mengde på baksiden av hånden din og påfør på ansiktet med Lauras Egg-Shaped Sponge eller fingertuppene. For fullere dekning bruker du en pensel. For beste resultat påfører du først den Laura Mercier Foundation Primer som best passer til din hudtype. PROFFTIPS For det mest perfekte, naturlige resultatet sier Laura at det er viktig å unngå å legge for produkt i midten av ansiktet – fordi for mye produkt kan aksentuere linjer og porer. Med flytende produkter, krem eller pudderprodukter anbefaler hun at du begynner på den ytre delen av ansiktet og arbeider deg innover mot nesen. Fokuser på ett område om gangen og vær nøye med å arbeide inn produktet skikkelig. Unngå overflødig påføring rundt øynene og ansiktets konturer. Gjenta påføringen til ønsket dekning er oppnådd. Husk å bruke foundation for å jevne ut hudtonen din. Bruk concealer for å kamuflere ujevnheter. FOR Å FJERNE Flawless Fusion er en høytytende long wear foundation og kommer ikke til å løsne med vanlig såpe og vann. Bruk i stedet en krembasert rens, designet for å fjerne sminke.
Volum:
29 ml
Vekt:
266 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Matte
EAN:
0736150156785
Mer inspirasjon
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.4
Basert på 7 omtaler
Les mer
A
Anne
28-11-2019
Like (0)
C
Christina
04-09-2018
Like (0)
M
M
28-06-2018
Like (0)
G
Grete
16-06-2018
Like (0)
S
Sara
13-06-2018
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331