Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Kampanje 20%

Laura Mercier Secret Camouflage 7

Vurderinger
Velg farge
7
Pris
312 kr
390 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Secret Camouflage
p489467
v83312496
Laura Mercier
NOK
312
Laura Mercier's Secret Camouflage skjuler mørke ringer og små ujevnheter og misfarginger fullstendig. Secret Camouflage består av et unikt 2-tonesystem: Én tone for å matche hudens fargedybde og én tone for å matche hudens undertone. Systemet gjør det mulig for alle å blande til den perfekte fargen. Med slikt et høyt pigmentinnhold kreves det svært lite av produktet for å dekke til ujevnheter fullstendig.
Plukk opp et produkt av begge nyanser med Secret Camouflage Brush. Bruk håndryggen som palett og bland de to fargene til du har funnet den riktige tonen. Jo mer du bearbeider produktet, desto lettere blir det for å jobbe med det. Stryk av overflødig farge på en ren del av hånden, slik at du ikke har for mye av produktet på penselen. Fordel den deretter på mørke deler av ansiktet - kviser, skygger, arr, sprengte blodkar, rundt nesen, skygger under underleppen eller annet som foundationen ikke har lykkes i å dekke over. Etter at du har hatt på concealeren klapper du den forsiktig inn med fingertuppene for til slutt å fiksere med Transluscent Loose Setting Powder ved hjelp av Camouflage Powder Brush. Det løse pudderet gjør at concealeren holder seg på hele dagen.
Vekt:
64 g
Hudtype:
Tørr, Kombinert, Fet, Sensitiv, Moden, Acneutsatt hud, Normal
Dekningsgrad:
Høy
Finish:
Neutral
EAN:
0736150088031
Mer inspirasjon
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

3.0
Basert på 2 omtaler
Les mer
F
Fabiana
06-03-2018
Like (0)
A
Ane
25-02-2018
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331