Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Secret Camouflage 2
Secret Camouflage 2

Secret Camouflage 2

Laura Mercier

Laura Mercier's Secret Camouflage skjuler mørke ringer og små ujevnheter og misfarginger fullstendig.
380 kr
2

Omtaler

Fabiana | 06-03-2018
PERFEKT TIL KORRIGERE LITT DIN MAKEUP MIDT PÅ DAG.
Ane | 25-02-2018
Vet denne er elsket av mange, men for meg funket den ikke. Fargen var ikke naturlig i det hele tatt (SC2), og den vistes altfor godt på huden uten å blende inn. Den er utrolig pigmentert, så hvis du finner riktig farge og trenger høy dekkevne passer den sikkert for deg!

Mer Informasjon

Laura Mercier's Secret Camouflage skjuler mørke ringer og små ujevnheter og misfarginger fullstendig. Secret Camouflage består av et unikt 2-tonesystem: Én tone for å matche hudens fargedybde og én tone for å matche hudens undertone. Systemet gjør det mulig for alle å blande til den perfekte fargen. Med slikt et høyt pigmentinnhold kreves det svært lite av produktet for å dekke til ujevnheter fullstendig.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331