Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Infusion De Rose Lip Balm

Infusion De Rose Lip Balm

Laura Mercier

En reparerende leppepomade som låser inn fuktighet for å jevne ut leppene og hjelpe til med å beskytte mot miljømessige faktorer i løpet av dagen, pleier og gjenoppretter mykhet om natten.
260 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Infusion De Rose Lip Balm
p88790483
v88790484
Laura Mercier
NOK
260

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En reparerende leppepomade som låser inn fuktighet for å jevne ut leppene og hjelpe til med å beskytte mot miljømessige faktorer i løpet av dagen, pleier og gjenoppretter mykhet om natten. En luksuriøs blanding av nypefrø, kukui- og macadamiaoljer bidrar til å berolige leppene dine. Hovedingredienser: Nypefrøolje: Gjør huden yngre og styrker fuktighetsbarrieren Solsikkeolje: Bevarer fuktighet og bidrar til å forhindre tørr hud; høye doser av antioksidanter (vitamin A, C og E) som beskytter mot frie radikaler og bidrar til å forebygge for tidlig aldring. Kukui- og macadamiaoljer: Hudkondisjonerende, essensielle fettsyrer, disse oljene gir mye fuktighet og fremmer en sunn hudfunksjon med en silkemyk, lett følelse. Fordeler: Forynger leppenes utseende og styrker fuktighetsbarrieren Myke opp og pleier leppene Dermatologisk testet. Ideell for alle lepper, også sensitive.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331