Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

After Sun Face & Body 125 ml

After Sun Face & Body 125 ml

Lancaster

Lancaster After Sun Face&Body intensiverer og forlenger fargen etter soling med opp til 80%. After Sun Face&Body gjør huden myk, vakker og strålende!
295 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ragnhild | 07-06-2016
Elsker denne! Den lukter godt (minner meg om noe fra barndommen, men kommer ikke på hva), trekker fort inn og gir en nydelig glød dagen etter. Rødhet dempes og huden er gjennomfuktet. Kommer definitivt til å kjøpe denne flere ganger :)
Ingeborg Svergja | 26-02-2016
Liker denne kjempegodt! Trekker fort inn, følelsen av å være silkemyk og hydrert etter en dag i solen er deilig. Føler ikke at denne legger seg som et lag utenpå huden men at den faktisk trekker seg fort inn og blir der. ikke klissete. lukter godt/ingen spesiell fremtredende lukt.

Mer Informasjon

Lancaster After Sun Face&Body intensiverer og forlenger fargen etter soling med opp til 80%. After Sun Face&Body gjør huden myk, vakker og strålende!
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331