Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Lacoste L'Homme Intense EdT 50 ml

Vurderinger
Pris
625 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Duften starter med dristige, sjenerøse og utsøkte noter av kvede og rabarbra, med en oppfriskende touch av mandarin og appelsin.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
L'Homme Intense EdT
p90295684
v90295685
Lacoste
NOK
625
Duften starter med dristige, sjenerøse og utsøkte noter av kvede og rabarbra, med en oppfriskende touch av mandarin og appelsin. I den krydrete hjertenoten kombineres en rekke ulike ingredienser, som sammen skaper en kraftig cocktail med intense noter av svart pepper, ingefær og sjasmin, samt en klype med mandel for en noe dempende effekt. Bunnotene er kraftige og maskuline. Seder- og akigalatre kombineres med rav og vanilje for en eksotisk touch. Vetiver og cypriolrøtter gir den en ekstra dose av intensitet, kropp og forførelse som gjør L'Homme LACOSTE Intense så unik. Toppnoter: Rabarbra og kvede Hjertenoter Svart pepper og ingefær Bunnoter: Vetiver og Cypriol
EAN:
3614227365933

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331