Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

White Caviar Illuminating Serum 30 ml
White Caviar Illuminating Serum 30 ml

White Caviar Illuminating Serum 30 ml

La Prairie

CAVIAR ILLUMINATING SYSTÈME er utviklet ved hjelp av innovativ teknologi som gir de mest avanserte fordelene som finnes innen kosmetisk behandling når det gjelder anti-pigmentering og løft.
4 595 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
White Caviar Illuminating Serum
p865340
v42670547
La Prairie
NOK
4595

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

CAVIAR ILLUMINATING SYSTÈME er utviklet ved hjelp av innovativ teknologi som gir de mest avanserte fordelene som finnes innen kosmetisk behandling når det gjelder anti-pigmentering og løft. For alle hudtoner, fra lys til mørk. For deg som er bekymret over ujevn hudtone og aldersflekker som har oppstått gjennom pigmentering. For deg som også ønsker å stramme opp, tilføre fuktighet og beskytte huden med antioksidanter. Brukes morgen og/eller kveld etter rens, på ansikt og hals, unngå øyeområdet. Ristes godt før bruk.
Volum:30 ml
Hudtype:Moden
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331