Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Med stylingprodukter kan du gi håret ulike typer hold og struktur avhengig av hvilket produkt du velger. Her finner du ulike typer vokser, hårgeleer/hair gels og hårsprayer. Prøv deg frem for å finne looken som føles rett for deg. De beste produktene er de som tar hensyn til om håret ditt er tynt og fint, krøllet, grovt eller langt. Hårvoks og hårgel fås med ulik grad av fasthet avhengig av hvilket resultat du vil ha. En myk konsistens gjør håret formbart dagen gjennom, mens en fastere konsistens gjør at håret blir stivere og frisyren holder fasongen hele dagen. Det finnes også voks som gir en matt finish.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331