Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Cellular Power Charge Night 40 ml

Cellular Power Charge Night 40 ml

La Prairie

Cellular Power Charge Night er et utfordrende nytt produkt innen antialdringsbehandling.
5 040 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cellular Power Charge Night
p892890
v43646439
La Prairie
NOK
5040

Omtaler

Victoria | 09-10-2016
Har bare brukt denne noen netter men måtte bare komme hit å skrive en omtale allerede. Må virkelig si at den holder alt den lover. Jeg har allerede merket forskjell på huden min. Etter å ha brukt denne har mine akne arr, pigmentflekker, ujevnheter og porer blitt mindre synlige. Jeg har lenge vært på jakt etter noe for å minske de, siden jeg ikke ønsker å gjøre noe intensivt som laser. Utrolig deilig! Gleder meg til å fortsette å bruke den. Til slutt vil jeg bare si at jeg har prøvd veldig mye forskjellig og vil anbefale Dior sine hudpleie produkter på det sterkeste. Der kan man ikke gå feil, uansett alder og hudtype. Fantastiske produkter det også!

Mer Informasjon

Cellular Power Charge Night er et utfordrende nytt produkt innen antialdringsbehandling. Takket være et unikt system som skaper en fantastisk symbiose mellom ingredienser som tidligere var umulig å kombinere. La Prairie presenterer nå en kombinasjon som aldri før har vært brukt, retinol og oksygen, og som legges til den tidligere hudfornyende energien i Cellular Power Infusion. Utviklet for å dra nytte av hudens restitusjonsfase som finner sted mens du sover forsterker formelen den beviste aldringsforebyggende kraften i retinol gjennom et unikt, energigivende oksygensystem. Tilsammen styrker de hudens naturlige fornyende egenskaper og gjør det mulig for deg å våkne opp med en revitalisert, glatt og yngre hud.
Volum:40 ml
Hudtype:Moden
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331