Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Én eller flere ganger i uken bør du bruke en peeling, face scrub/ansiktsskrubb eller ansiktsmaske spesielt tilpasset menns hud. En peeling eller scrub fjerner døde hudceller slik at huden får et friskere og klarere utseende. En skrubb bidrar også til å motvirke inngrodde hår. Påfør gjerne ansiktsmaske etter at du har peelet huden. Da er porene åpne og huden mer mottakelig, slik at ansiktsmasken trenger godt ned og rengjør huden i dybden. Det finnes ansiktsmasker og peelinger spesielt tilpasset ulike hudtyper. Trenger du hjelp med å finne riktige hudpleieprodukter til akkurat din hud, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Våre profesjonelle hudpleiere gir deg gjerne tips og råd!
;
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331