Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Gradual Self-Tanning Lotion 175 ml

Gradual Self-Tanning Lotion 175 ml

Kora Organics

KORA Organics Gradual Self-Tanning er en fuktighetsgivende kroppslotion.
499 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gradual Self-Tanning Lotion
p90105377
v90105378
Kora Organics
NOK
499

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

KORA Organics Gradual Self-Tanning er en fuktighetsgivende kroppslotion. Den gir huden en naturlig, solkysset glød ved hjelp av våre spesielle ingredienser som noniekstrakt, nærende nype og olje fra tindved med en duft av eteriske oljer fra lavendel. Denne lotionen kan brukes på alle ulike hudtyper og er enkel å påføre, hurtigtørkende og kleber ikke. Bruk den etter eget ønske og behov for å få det resultatet du vil ha, slik at du kan være naturlig solbrun året rundt.
Instruksjoner:
Eksfolier huden regelmessig med KORA Organics Body Exfoliator før påføring for best mulig resultat. Påfør på ren, tørr hud i oppadgående, sirkulære bevegelser for å sikre at du dekker alle områder og får en jevn påføring. Vask hendene etter bruk. La produktet tørke før du kler på deg, og vent 4 til 8 timer før du dusjer/bader. Brukes daglig for å bygge opp farge i ønsket nyanse. For å bevare din solkyssede hud tilfører du fuktighet med KORA Organics Enriched Body Lotion.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331