Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Kora Organics Gradual Self-Tanning Lotion 175 ml

Vurderinger
Pris
499 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gradual Self-Tanning Lotion
p90105377
v90105378
Kora Organics
NOK
499
KORA Organics Gradual Self-Tanning er en fuktighetsgivende kroppslotion. Den gir huden en naturlig, solkysset glød ved hjelp av våre spesielle ingredienser som noniekstrakt, nærende nype og olje fra tindved med en duft av eteriske oljer fra lavendel. Denne lotionen kan brukes på alle ulike hudtyper og er enkel å påføre, hurtigtørkende og kleber ikke. Bruk den etter eget ønske og behov for å få det resultatet du vil ha, slik at du kan være naturlig solbrun året rundt.
Instruksjoner:
Eksfolier huden regelmessig med KORA Organics Body Exfoliator før påføring for best mulig resultat. Påfør på ren, tørr hud i oppadgående, sirkulære bevegelser for å sikre at du dekker alle områder og får en jevn påføring. Vask hendene etter bruk. La produktet tørke før du kler på deg, og vent 4 til 8 timer før du dusjer/bader. Brukes daglig for å bygge opp farge i ønsket nyanse. For å bevare din solkyssede hud tilfører du fuktighet med KORA Organics Enriched Body Lotion.
Volum:
175 ml
Vekt:
231 g
EAN:
9342759002852

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331