Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

Kora Organics Daily Ritual Kit Sensitive Skin

Vurderinger
Pris
399 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daily Ritual Kit Sensitive Skin
p90105361
v90105362
Kora Organics
NOK
399
En daglig hudpleierutine som består av Gentle Cleanser, Calming Lavender Mist og Soothing Moisturizer for sensitiv hud. Gentle Cleanser renser og fjerner makeup samtidig som den pleier irritert og sensitiv hud. Calming Lavender Mist motvirker tretthet og stress, men også irritasjon og inflammasjon. Soothing Moisturizer tilfører huden fuktighet som varer lenge, og motvirker rødhet og tørr hud.
Instruksjoner: Gentle Cleanser 25 ml: Påfør ved forsiktig å massere inn en liten mengde av produktet med sirkulære bevegelser i ansiktet, halsen og utringningen. Skyll deretter med vann og tørk huden ved å klappe lett med et håndkle. Påfør deretter valgfri mist og ansiktskrem fra Kora Organics. Brukes morgen og kveld. Calming Lavender Mist 30 ml: Spray misten rett på ansiktet etter rens for å tone huden før du påfører fuktighetsgiver, eller i løpet av dagen for å holde huden frisk. Soothing Moisturizer 25 ml: Masser en liten mengde i ansiktet, halsen og utringningen etter rens og mist. Brukes morgen og kveld.
Vekt:
188 g
EAN:
9342759000476, 0818441020323

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331