Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Daily Ritual Kit Dry skin
Daily Ritual Kit Dry skin

Daily Ritual Kit Dry skin

Kora Organics

En daglig hudpleierutine som består av Cream Cleanser, Balancing Rose Mist og Hydrating Moisturizer for tørr hud. Cream Cleanser renser, tilfører fuktighet og fjerner makeup effektivt.
399 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En daglig hudpleierutine som består av Cream Cleanser, Balancing Rose Mist og Hydrating Moisturizer for tørr hud.
Cream Cleanser renser, tilfører fuktighet og fjerner makeup effektivt. Balancing Rose Mist frisker opp, gir glød og en jevn hudtone. Hydrating Moisturizer gjenoppliver huden og tilfører fuktighet, gir en fløyelsmyk hud og reduserer fine linjer.
Instruksjoner:
Cream Cleanser 25 ml: Påfør ved forsiktig å massere inn en liten mengde av produktet med sirkulære bevegelser i ansiktet, halsen og utringningen. Skyll deretter med vann og tørk huden ved å klappe lett med et håndkle. Påfør deretter valgfri mist og ansiktskrem fra Kora Organics. Brukes morgen og kveld.
Balancing Rose Mist 30 ml: Spray misten rett på ansiktet etter rens for å tone huden før du påfører fuktighetsgiver, eller i løpet av dagen for å holde huden frisk.
Hydrating Moisturizer 25 ml: Masser en liten mengde i ansiktet, halsen og utringningen etter rens og mist. Brukes morgen og kveld.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331